Info-ikoni Kysy tarjous tai soita

Mitä asiakkaamme ovat mieltä Digijoulukalenterista?

Helppo käyttääJoulukalenteri toimi enemmän kuin hyvin Varustelekan markkinointitarkoituksiin. Aplikaatiota oli helppo käyttää ja tulokset huomattavasti parempia kuin osasimme odottaa. Varusteleka antaa kolme peukkua!
Vuosittainen menestys!Olemme käyttäneet Digijoulukalenteria vuosittain jo vuodesta 2012. Meille on tärkeintä, että saamme kalenterista juuri meidän näköisemme. Tykkäämme kalenterin ulkonäöstä ja sen helppokäyttöisyydestä. Luukkuihin saa hauskoja kilpailuja, kuvia, videoita ja arvontoja, jotka sopivat hienosti meidän kohderyhmällemme. Joulukalenteri on ollut joka vuosi menestys Facebook-sivuillamme!
Selvästi lisää liikennettä ja kauppaaKoruharakalla on ollut joulukalenterisovellus käytössä useampana vuotena. Joulukalenteri on mukava lisä verkkokauppaan ja Facebook-sivuille myös asiakkaita ajatellen. Kalenterin avulla on helppo tehdä tuotenostoja, sekä tuoda uutuuksia tai joululahjatuotteita esille. Luukkuihin lisäämämme arvonnat ja alekoodit tuovat selvästi lisää liikennettä ja kauppaa. Suosittelemme joulukalenterisovellusta myös muille verkkokauppialle!
Helppo käyttää ja ylläpitääJoulukalenterikampanja onnistui erinomaisesti. Tavoitteena oli saada pienellä markkinointibudjetilla noin 200 - 300 facebook-fania, mutta joulukalenterilla saimme uusia faneja kolmessa viikossa yli 1300, joka tuplasi reilusti nykyisen fanimäärämme. Konsepti onnistui kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tärkeää oli myös se, että joulukalenteria oli helppo päivittää ja käyttää ylläpitäjän toimesta.
Pieneen markkinointibudjettiin sopivaDigijoulukalenterin avulla saimme vietyä vaivattomasti supersuositun myymälässämme järjestettävän joulukalenterin sosiaaliseen mediaan. Sovellus oli helppokäyttöinen ja mikä mukavinta, pieneen markkinointibudjettiin sopiva.
Avulias tuki helposti tavoitettavissaOlimme kalenterin vaivattomaan käytettävyyteen erittäin tyytyväisiä! Sovellus toimi moitteettomasti ja avulias tuki oli tavoitettavissa koko ajan. Joulun valtavassa kiireessä saatoimme rauhassa keskittyä sisällön luomiseen, kaikki muu hoitui Digijoulukalenterin asiakaspalvelun napakalla otteella kuin itsestään.
Tykkääjiä ilman maksettua mainontaaMinusta kalenteri toimi oikein hyvin, kuten myös teidän palvelunne. Saimme mukavasti tykkääjiä lisää, vaikka emme tehneet kalenterille maksullista mainontaa.
Käytössä jo kolmena vuotenaMeillä on ollut Digijoulukalenteri käytössä ja kolmena aiempana vuonna. Olemme tyytyväisiä sillä saavutettuihin tuloksiin sekä sovelluksen helppokäyttöisyyteen.

Ota yhteyttä ja pyydä kirjallinen tarjous

Täytä alla oleva lomake tai ota meihin suoraan yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja sekä teemme sinulle tarjouksen.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake.

Voit myös soittaa meille suoraan

Ota yhteyttä ja kerromme miellämme lisää. Lisätietoja joulukalenterista antaa Arttu. Tavoitat meidät pääsääntöisesti arkisin klo 8—17 välisenä aikana.

Arttu Hirvonen
arttu@digijoulukalenteri.fi
045 7877 7631

Kysymyksiä ja vastauksia

1. Miten luukut täytetään?

Erittäin helpon nettihallinnan kautta – katso esittely. Saat tunnukset tilauksen jälkeen.

2. Avautuvatko luukut itsestään oikeina päivinä?

Kyllä, käyttäjät pystyvät näkemään luukkujen sisällöt vasta kunkin luukun avautumispäivänä. Voit täyttää luukkujen sisällöt kuitenkin etukäteen. Myös jo ohi menneiden päivien luukut jäävät auki ja niiden sisältöä voi halutessaan käydä muokkaamassa jälkeenpäin.

3. Täytyykö kaikki luukut täyttää kerralla?

Ei tarvitse, luukkuja voi täyttää juuri siihen tahtiin kuin itse haluaa – esimerkiksi vasta edellisenä päivänä ennen luukun avautumista.

4. Miten Digijoulukalenteri asennetaan verkkosivuille tai -kauppaan?

Suurimpaan osaan verkkosivuista asennus on hyvin helppoa. Kalenteri asennetaan iframe-tekniikalla. Voit katsoa esimerkin kalenterin upottamisesta täältä. Kysy tarvittaessa lisätietoa verkkosivusi tekijältä tai ota meihin yhteyttä ja selvitämme tilanteen sinun verkkosivustosi osalta.

5. Miten joulukalenterin saa näkyviin Facebookissa?

Joulukalenterin voi asentaa omaksi välilehdekseen Facebook-sivullesi. Tutustu demoon.

Kalenterin asennus Facebook-sivulle vie vain muutaman minuutin ja siihen on helpot ohjeet.

6. Miten voin vaikuttaa kalenterin ulkoasuun?

Saat valita joulukalenteriin oman taustakuvan joko kymmenestä vaihtoehdosta (Pronssipaketti) tai laadukkaan kuvapankin laajasta valikoimasta (Hopea- ja Kultapaketti). Voit halutessasi myös toimittaa oman taustakuvan Hopea- ja Kultapaketeissa. Teemme ehdotuksen sinulle luukkujen asettelusta sekä väreistä, ja voit halutessasi pyytää niihin muutoksia.

7. Miten maksan joulukalenterista?

Pyydä tarjous niin kerromme lisää. Käytännössä joulukalenterista maksetaan kertamaksu, joka sisältää käyttäoikeudet kalenteriin vuodeksi 2018.

8. Kuka joulukalenterisovelluksen on toteuttanut?

Joulukalenterisovellus on helsinkiläisen Mediashake Oy:n tuote. Digitaalinen joulukalenteri on kuulunut tuotevalikoimaamme vuodesta 2011. Sovellustamme omassa markkinoinnissaan on käyttänyt yli 250 yritystä tai organisaatiota.