Info-ikoni Kysy tarjous tai soita

Neljä syytä käyttää Digijoulukalenteria

Järjestä asiakkaille hauskoja jouluyllätyksiä

Joulukalenteri on toimiva keino asiakkaidesi aktivoimiseen sekä ohjaamiseen ostoksille verkkokauppaasi tai myymälääsi. Kaikki me olemme uteliaita sille, mitä joulukalenterin luukkujen takana on. Joulukalenteri on kaikille tuttu konsepti ja uteliaisuus luukkujen avaamisen on juurtunut meihin jo lapsesta saakka.

Voit lisätä kalenterin luukkuihin tarjouksia, kilpailuja, runoja, kuvia, YouTube-videoita tai mitä tahansa muuta sisältöä!

Ohjaa ihmisiä ostoksille kalenterin luukuista

Jos tavoitteenasi on kasvattaa joulumyyntiä, joulukalenterin avulla voit ohjata asiakkaitasi ostoksille myymälääsi tai verkkokauppaasi. Tuottamalla kalenterin luukkuihin sopivassa suhteessa kiinnostavaa, hauskaa ja kaupallista sisältöä, saat parhaan lopputuloksen.


Joulukalenteri on myynyt kuin häkä Pakko antaa mielettömän positiivista palautetta. Joulukalenteri on myynyt kuin häkä:) Olemme myyneet pelkästään webshop-linkityksellä lähes 4000€ tähän mennessä. Kaikki tämä extramyyntia perusmyynnin lisäksi."

Säästä aikaasi täyttämällä luukut kiireettömästi

Joulun alla kiirettä pukkaa. Joulukalenterin avulla voit suunnitella ja toteuttaa joulukuun markkinointiaktiviteetit jo loka-marraskuussa. Luukut ovat täytettävissä hyvissä ajoin etukäteen. Voit myös sovelluksen avulla ajastaa helposti Facebook-päivityksiä jokaiselle kalenterin luukulle. Joulukuussa voitkin keskittyä täysillä asiakkaiden palvelemiseen.

Kerää sähköpostiosoitteita kilpailuiden avulla

Joulukalenterin luukkuihin on mahdollista luoda kilpailuita tai kyselyitä, joiden avulla keräät helposti sähköpostiosoitteita myöhempää markkinointia varten. Osallistujat tallentuvat kalenterin hallintaan ja ovat ladattavissa listana, jonka voit viedä suoraan sähköpostimarkkinointiohjelmaasi.

Luo luukkuihin helposti monipuolista sisältöä


 

Todella helppokäyttöinen hallinta

Joulukalenterin muokkaaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta kätevän nettihallinnan kautta. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä hallinnassa olevalla asiakaspalveluchatillä, jossa vastaamme arkisin kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

Hallinnan kautta täytät luukut, kirjoitat automaattisesti tapahtuvat Facebook-päivitykset, näet kilpailujen osallistujat ja niin edelleen. Tunnukset hallintaan toimitetaan sinulle tilauksen jälkeen sähköpostitse ja ne ovat voimassa seuraavan vuoden helmikuuhun saakka (voit siis tehdä luukuissa myös kilpailuja, jotka päättyvät tammikuussa).

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina!

Voit käyttää neljää erilaista
luukkutyyppiä

Kuva- ja tekstiluukku

Kuva- ja tekstiluukulla voit luoda esimerkiksi päivittäin vaihtuvia tarjouksia tai alennuksia. Voit linkittää luukusta esimerkiksi kotisivuillesi tai verkkokauppaasi. Kuvaksi ja tekstiksi voit lisätä käytännössä mitä vain.

Videoluukku

Videoluukun avulla voit liittää minkä tahansa YouTube-videon joulukalenterin luukun sisälle. Video voi olla itse tekemäsi tai mikä vain julkisesti YouTubessa näkyvä video – esimerkiksi joululauluvideo.

Kilpailuluukku

Kilpailuluukulla voit järjestää kilpailuja ja kyselyitä. Käytännössä luukun avattuaan käyttäjät voivat syöttää tietonsa lomakkeeseen ja voit arpoa kaikkien osallistujien kesken palkintoja. Nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi voit lisätä lomakkeeseen yhden lisäkentän muille vastauksille.

Pelkkä teksti

Voit myös luoda pelkkiä tekstiluukkuja ja lisätä niistä halutessasi linkin haluttuun verkko-osoitteeseen.

Lopputulos, joka on tyylikäs ja yrityksesi näköinen


Valitse kalenterin tausta laadukkaista kuvista tai toimita oma

Saat valita joulukalenteriisi taustakuvan useiden ammattimaisten kuvien joukosta. Kulta- ja Hopeapaketteihin kuuluu yksi taustakuva laadukkaasta kuvapankista. Ohjeistamme sinut kuvien etsitään ja autamme tarvittaessa. Voit tietysti aina halutessasi toimittaa myös täysin oman kuvasi. Pronssipaketissa voit valita taustakuvan kymmenestä tyylikkäästä ja laadukkaasta jouluaiheisesta kuvasta.

Kuvat

Sama tyyli, kaikki laitteet

Netin käyttö mobiililaitteilla kasvaa jatkuvasti. Joulukalenterimme toimii täydellisesti myös älypuhelimilla ja tableteilla. Jos käyttäjä klikkaa joulukalenteriin osoittavaa linkkiä (esimerkiksi Facebook-päivityksissä) älypuhelimella, hänet ohjataan erilliseen mobiilioptimoituun versioon.

Suunnittele joulukuun markkinointi etukäteen


Täytä luukut milloin haluat

Voit täyttää joulukalenterin luukut vaikka jo loka-marraskuussa tai halutessasi pikkuhiljaa joulukuun edetessä. Voit muokata luukkujen sisältöä missä vaiheessa tahansa.

Ajasta Facebook-päivitykset helposti

Yrityksesi Facebook-sivu on yksi tärkeimmistä ja helpoimmista tavoista jakaa tietoa joulukalenteristasi. Olemme tehneet Facebook-sivujen päivittämisen joulun alla sinulle mahdollisimman helpoksi ja voit luukkuja täyttäessäsi kirjoittaa valmiiksi sivuillesi tulevat Facebook-päivitykset. Sovellus kirjoittaa nämä päivitykset automaattisesti Facebook-sivullesi aivan kuin olisit itse tehnyt ne. Voit siis vaikka kerralla kirjoittaa kaikki 24 Facebook-päivitystä ja näin säästät aikaa vuoden kiireisimpänä aikana joulukuussa!

Sinun ei tietenkään ole pakko käyttää automaattisia päivityksiä, eli voit halutessasi myös päivittää Facebook-sivua itse.

Ota yhteyttä ja pyydä kirjallinen tarjous

Täytä alla oleva lomake tai ota meihin suoraan yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja sekä teemme sinulle tarjouksen.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake.

Voit myös soittaa meille suoraan

Ota yhteyttä ja kerromme miellämme lisää. Lisätietoja joulukalenterista antaa Arttu. Tavoitat meidät pääsääntöisesti arkisin klo 8—17 välisenä aikana.

Arttu Hirvonen
arttu@digijoulukalenteri.fi
045 7877 7631

Kysymyksiä ja vastauksia

1. Miten luukut täytetään?

Erittäin helpon nettihallinnan kautta – katso esittely. Saat tunnukset tilauksen jälkeen.

2. Avautuvatko luukut itsestään oikeina päivinä?

Kyllä, käyttäjät pystyvät näkemään luukkujen sisällöt vasta kunkin luukun avautumispäivänä. Voit täyttää luukkujen sisällöt kuitenkin etukäteen. Myös jo ohi menneiden päivien luukut jäävät auki ja niiden sisältöä voi halutessaan käydä muokkaamassa jälkeenpäin.

3. Täytyykö kaikki luukut täyttää kerralla?

Ei tarvitse, luukkuja voi täyttää juuri siihen tahtiin kuin itse haluaa – esimerkiksi vasta edellisenä päivänä ennen luukun avautumista.

4. Miten Digijoulukalenteri asennetaan verkkosivuille tai -kauppaan?

Suurimpaan osaan verkkosivuista asennus on hyvin helppoa. Kalenteri asennetaan iframe-tekniikalla. Voit katsoa esimerkin kalenterin upottamisesta täältä. Kysy tarvittaessa lisätietoa verkkosivusi tekijältä tai ota meihin yhteyttä ja selvitämme tilanteen sinun verkkosivustosi osalta.

5. Miten joulukalenterin saa näkyviin Facebookissa?

Joulukalenterin voi asentaa omaksi välilehdekseen Facebook-sivullesi. Tutustu demoon.

Kalenterin asennus Facebook-sivulle vie vain muutaman minuutin ja siihen on helpot ohjeet.

6. Miten voin vaikuttaa kalenterin ulkoasuun?

Saat valita joulukalenteriin oman taustakuvan joko kymmenestä vaihtoehdosta (Pronssipaketti) tai laadukkaan kuvapankin laajasta valikoimasta (Hopea- ja Kultapaketti). Voit halutessasi myös toimittaa oman taustakuvan Hopea- ja Kultapaketeissa. Teemme ehdotuksen sinulle luukkujen asettelusta sekä väreistä, ja voit halutessasi pyytää niihin muutoksia.

7. Miten maksan joulukalenterista?

Pyydä tarjous niin kerromme lisää. Käytännössä joulukalenterista maksetaan kertamaksu, joka sisältää käyttäoikeudet kalenteriin vuodeksi 2018.

8. Kuka joulukalenterisovelluksen on toteuttanut?

Joulukalenterisovellus on helsinkiläisen Mediashake Oy:n tuote. Digitaalinen joulukalenteri on kuulunut tuotevalikoimaamme vuodesta 2011. Sovellustamme omassa markkinoinnissaan on käyttänyt yli 250 yritystä tai organisaatiota.