Täytä lomake tai soita meille suoraan!

Ota yhteyttä ja pyydä kirjallinen tarjous

Täytä alla oleva lomake tai ota meihin suoraan yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja sekä teemme sinulle tarjouksen.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake.

Voit myös soittaa meille suoraan

Ota yhteyttä ja kerromme miellämme lisää. Lisätietoja joulukalenterista antaa Arttu. Tavoitat meidät pääsääntöisesti arkisin klo 8—17 välisenä aikana.

Arttu Hirvonen
arttu@digijoulukalenteri.fi
045 7877 7631

Joulukalenterin tyytyväisiä asiakkaita ovat niin pienet kuin suuretkin

Viasat Matka Mäkelä Musti ja Mirri

Terveysmarket K-market Pornainen Kylpylähotelli Rauhalahti

Kysymyksiä ja vastauksia

1. Miten luukut täytetään?

Erittäin helpon nettihallinnan kautta – katso esittely. Saat tunnukset tilauksen jälkeen.

2. Avautuvatko luukut itsestään oikeina päivinä?

Kyllä, käyttäjät pystyvät näkemään luukkujen sisällöt vasta kunkin luukun avautumispäivänä. Voit täyttää luukkujen sisällöt kuitenkin etukäteen. Myös jo ohi menneiden päivien luukut jäävät auki ja niiden sisältöä voi halutessaan käydä muokkaamassa jälkeenpäin.

3. Täytyykö kaikki luukut täyttää kerralla?

Ei tarvitse, luukkuja voi täyttää juuri siihen tahtiin kuin itse haluaa – esimerkiksi vasta edellisenä päivänä ennen luukun avautumista.

4. Miten Digijoulukalenteri asennetaan verkkosivuille tai -kauppaan?

Suurimpaan osaan verkkosivuista asennus on hyvin helppoa. Kalenteri asennetaan iframe-tekniikalla. Voit katsoa esimerkin kalenterin upottamisesta täältä. Kysy tarvittaessa lisätietoa verkkosivusi tekijältä tai ota meihin yhteyttä ja selvitämme tilanteen sinun verkkosivustosi osalta.

5. Miten joulukalenterin saa näkyviin Facebookissa?

Joulukalenterin voi asentaa omaksi välilehdekseen Facebook-sivullesi. Tutustu demoon.

Kalenterin asennus Facebook-sivulle vie vain muutaman minuutin ja siihen on helpot ohjeet.

6. Miten voin vaikuttaa kalenterin ulkoasuun?

Saat valita joulukalenteriin oman taustakuvan joko kymmenestä vaihtoehdosta (Pronssipaketti) tai laadukkaan kuvapankin laajasta valikoimasta (Hopea- ja Kultapaketti). Voit halutessasi myös toimittaa oman taustakuvan Hopea- ja Kultapaketeissa. Teemme ehdotuksen sinulle luukkujen asettelusta sekä väreistä, ja voit halutessasi pyytää niihin muutoksia.

7. Miten maksan joulukalenterista?

Pyydä tarjous niin kerromme lisää. Käytännössä joulukalenterista maksetaan kertamaksu, joka sisältää käyttäoikeudet kalenteriin vuodeksi 2018.

8. Kuka joulukalenterisovelluksen on toteuttanut?

Joulukalenterisovellus on helsinkiläisen Mediashake Oy:n tuote. Digitaalinen joulukalenteri on kuulunut tuotevalikoimaamme vuodesta 2011. Sovellustamme omassa markkinoinnissaan on käyttänyt yli 250 yritystä tai organisaatiota.