Info-ikoni Kysy tarjous tai soita

Ideoita luukkujen täyttämiseksi

Luo erikoistarjouksia

Voit luoda luukkuihin erilaisia tarjouksia. Tarjoukset voivat olla voimassa joko vain avauspäivän, koko viikon tai voit antaa vaikkapa alennuskoodin tammikuun puolelle. Näin hyödyt kalenterista vielä myöhemminkin.

Järjestä kilpailuja

Voit järjestää luukuissa monenlaisia kilpailuja. Kilpailujen yhteydessä voit myös kysyä osallistujilta haluamiasi tietoja tai kerätä osallistuneiden sähköpostiosoitteita myöhempään markkinointiin.

Järjestä jouluarpajaiset

Arpajaisten järjestäminen onnistuu helposti kilpailuluukun avulla. Arpajaisten yhteydessä voit esimerkiksi pyytää osallistujia valitsemaan suosikkituotteensa valikoimastasi ja saat näin heidät tutustumaan tuotevalikoimaasi.

Toteuta kysely

Kilpailuluukun avulla voit järjestää myös kyselyn esimerkiksi siitä, mitä tuotteita ihmiset haluaisivat valikoimiin seuraavan vuoden puolella. Kun vielä arvot kaikkien kyselyyn osallistujien kesken palkinnon, saat varmasti suuremman otoksen.

Jaa hauskaa sisältöä

Etsi hauska kuva, video tai tarina internetistä ja linkitä se luukkuusi. Hauska sisältö lähtee helposti leviämään ja ihmiset jakavat sitä kavereilleen. Näin voit saada uusia tykkääjiä sivullesi ja piristät tykkääjien päivää.

Jaa koskettava joululaulu

YouTube on pullollaan ihastuttavia joululauluja. Ilahduta tykkääjien päivää ripauksella joulutunnelmaa. Palataan ajassa lapsuuteen ja pullantuoksuiseen lämpimään kotiin...

Järjestä jouluetsintä

Piilota kotisivuillesi esimerkiksi tontun kuva. Järjestä luukussa kilpailu, jossa ensimmäisenä tontun löytänyt saa palkinnon. Näin saat ihmiset tutustumaan kotisivuihisi.

Joulureseptit herkkusuille

Oletko mestarileipuri tai onko teidän perheellänne jokin aivan ihana jouluherkku, jota odotat joka joulu? Paljasta oma salainen reseptisi. Netti on pulollaan reseptejä, jos itsellä leivontataidot ovat hakusessa. Voit kannustaa myös tykkääjiäsi jakamaan omat reseptit seinällesi.

Päivän hyvä teko

Lahjoita esimerkiksi tietty osuus päivän myynneistä hyväntekeväisyyteen. Tai sitten voitte kannustaa asiakkaitanne päivän hyviin tekoihin antamalla vaikka erilaisia vaihtoehtoja. Näitä voisivat olla lantti sitä tarvitsevalle, soitto isovanhemmalle tai vaikka kaunis sana jollekin läheiselle.

Päivän tärppitieto

Mitä jos paljastaisit yrityksesi historiasta jonkun hauskan tapahtuman, kertoisit jonkun ajankohtaisen tai alaan liittyvän tärppitiedon, tai sitten jotain täysin turhaa, mutta hauskaa nippelitietoa. Hauska sisältö voi levitä kulovalkean tavoin.

Tee ystäville jaettava tarjous

Toteuta luukkuun tarjous tai alennus ja kehota tykkääjiä jakamaan luukun sisältö ystäville. Joulukalenterin sosiaalisten ominaisuuksien avulla tämä on helppoa ja parhaat luukut lähtevät näin leviämään eteenpäin!

Palautetta joulukalenterista

Kysy luukussa palautetta digitaalisesta joulukalenteristasi ja järjestä vastanneiden kesken pieni arvonta. Saat tietää mitä asiakkaasi ajattelevat ja voit saada ideoita tulevia luukkuja varten. Toteutettavissa kilpailuluukussa.

Ota yhteyttä ja pyydä kirjallinen tarjous

Täytä alla oleva lomake tai ota meihin suoraan yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja sekä teemme sinulle tarjouksen.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake.

Voit myös soittaa meille suoraan

Ota yhteyttä ja kerromme miellämme lisää. Lisätietoja joulukalenterista antaa Arttu. Tavoitat meidät pääsääntöisesti arkisin klo 8—17 välisenä aikana.

Arttu Hirvonen
arttu@digijoulukalenteri.fi
045 7877 7631

Kysymyksiä ja vastauksia

1. Miten luukut täytetään?

Erittäin helpon nettihallinnan kautta – katso esittely. Saat tunnukset tilauksen jälkeen.

2. Avautuvatko luukut itsestään oikeina päivinä?

Kyllä, käyttäjät pystyvät näkemään luukkujen sisällöt vasta kunkin luukun avautumispäivänä. Voit täyttää luukkujen sisällöt kuitenkin etukäteen. Myös jo ohi menneiden päivien luukut jäävät auki ja niiden sisältöä voi halutessaan käydä muokkaamassa jälkeenpäin.

3. Täytyykö kaikki luukut täyttää kerralla?

Ei tarvitse, luukkuja voi täyttää juuri siihen tahtiin kuin itse haluaa – esimerkiksi vasta edellisenä päivänä ennen luukun avautumista.

4. Miten Digijoulukalenteri asennetaan verkkosivuille tai -kauppaan?

Suurimpaan osaan verkkosivuista asennus on hyvin helppoa. Kalenteri asennetaan iframe-tekniikalla. Voit katsoa esimerkin kalenterin upottamisesta täältä. Kysy tarvittaessa lisätietoa verkkosivusi tekijältä tai ota meihin yhteyttä ja selvitämme tilanteen sinun verkkosivustosi osalta.

5. Miten joulukalenterin saa näkyviin Facebookissa?

Joulukalenterin voi asentaa omaksi välilehdekseen Facebook-sivullesi. Tutustu demoon.

Kalenterin asennus Facebook-sivulle vie vain muutaman minuutin ja siihen on helpot ohjeet.

6. Miten voin vaikuttaa kalenterin ulkoasuun?

Saat valita joulukalenteriin oman taustakuvan joko kymmenestä vaihtoehdosta (Pronssipaketti) tai laadukkaan kuvapankin laajasta valikoimasta (Hopea- ja Kultapaketti). Voit halutessasi myös toimittaa oman taustakuvan Hopea- ja Kultapaketeissa. Teemme ehdotuksen sinulle luukkujen asettelusta sekä väreistä, ja voit halutessasi pyytää niihin muutoksia.

7. Miten maksan joulukalenterista?

Pyydä tarjous niin kerromme lisää. Käytännössä joulukalenterista maksetaan kertamaksu, joka sisältää käyttäoikeudet kalenteriin vuodeksi 2018.

8. Kuka joulukalenterisovelluksen on toteuttanut?

Joulukalenterisovellus on helsinkiläisen Mediashake Oy:n tuote. Digitaalinen joulukalenteri on kuulunut tuotevalikoimaamme vuodesta 2011. Sovellustamme omassa markkinoinnissaan on käyttänyt yli 250 yritystä tai organisaatiota.